V měsíci knihy bude 11.3.14 křest knihy Británie v útržcích novin

Již za několik dní proběhne v rámci Březnu, měsíce knihy i křest knihy fejetonů Británie v útržcích novin.

Pokud máme hodnotit dle zájmu čtenářů, tak se jedná o knihu, o kterou zájem je. Nyní máte skvělou příležitost se více dozvědět o knize, autorovi, pozadí toho jak vznikala i zkušenostech, které Martin Horský nasbíral během doby, kdy žil ve Velké Británii.

A protože se jedná o křest těšit se můžete také na Roberta Vlacha, známého propagátora podnikání na volné noze a podnikatelského poradce.

Křest proběhne: 11.3. 2014 od 16:00 v Domě knihy Knihcentrum v Ostravě.
Událost naleznete i na Facebooku, kde můžete zakliknout svou účast zde: https://www.facebook.com/events/443634869100909/

Plakát ke křtu knihy Británie v útržcích novinAutor, Martin Horský, na křtu přednese svou řeč o zajímavostí spojených s pověrami ve Velké Británii. Koneckonců se jedná o téma, které je k nalezení i v knize samotné.

Těšit se také můžete na zhuštěný obsah knihy natlačený do 6 minut. Né, že by nahradil samotnou knihu, ale dokážete rychleji získat dosti dobrou představu o čem kniha je? A navíc zajímavou ba až zábavnou formou?

Součástí křtu bude i autogramiáda Martina Horského a prostor, kdy mu můžete položit dotazy týkající se knihy, toho jak vznikala i všeho (co zná) a je spojeno s Velkou Británií.

Těšíme se na viděnou 11.3. 2014 v 16h.